Alman rock devi Scorpions, 24 Haziran’da Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleşecek dev konser öncesi İstanbul’a ulaştı. Grubun özel jeti önünde verdiği pozlarla birlikte, Türk hayranlarına gönderdiği video mesaj da sosyal medyada paylaşıldı. “Çarşamba günü görüşüyoruz!” diyen efsane grup, İstanbul çıkarmasına resmen başladı.
Rock tarihinin canlı tanıkları sahnede
BKM organizasyonuyla gerçekleşecek bu dev konser, yalnızca Scorpions’ın sahne alacağı bir konser değil; aynı zamanda rock tarihinin İstanbul’daki canlı tanıklığı olacak. “Wind of Change”, “Still Loving You” ve “Rock You Like a Hurricane” gibi nesilleri aşan şarkılarıyla efsaneleşen grup, yıllar sonra yeniden Türkiye’de sahneye çıkmaya hazırlanıyor.
Stadyum konseri öncesi ısınma turları başladı
İstanbul’a adım attıkları anda büyük ilgiyle karşılanan grup üyeleri, ilk karelerini resmi hesaplarından paylaşarak hayranlarını heyecanlandırdı. Grup, özel uçakla indikten sonra verdikleri pozu “Geri sayım başladı!” notuyla yayınladı. Türk hayranlara özel hazırlanan video mesajda ise “Hazır olun İstanbul, Çarşamba görüşüyoruz!” sözleriyle konser öncesi nabzı yükseltti.
Takvimler 24 Haziran’ı gösterdiğinde…
Konserin adresi Beşiktaş Tüpraş Stadyumu. Tarih 24 Haziran 2026, günlerden Çarşamba. Scorpions hayranları için bu yalnızca bir konser değil, kolektif hafızaya kazınacak bir buluşma olacak.