Rock’n roll’un zamansız sesi, platin plak sahibi ve Grammy adayı müzisyen Chris Isaak, 2026 yazında İstanbul’da sahne alıyor. Epifoni’nin 10. yıl konserleri kapsamında gerçekleşecek bu özel buluşma, 20 Haziran 2026’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.
Kariyerine sığdırdığı 13 stüdyo albümü ve “Wicked Game”, “Baby Did a Bad, Bad Thing”, “Blue Hotel” gibi hitlerle uluslararası bir ikon haline gelen Isaak, 1.3 milyarı aşan Spotify dinlenmesiyle küresel bir fenomen olmayı sürdürüyor.
Sanatçının parçaları Eyes Wide Shut, Blue Velvet ve Wild at Heart gibi pek çok kült filmde yer aldı. David Lynch ile olan işbirlikleri ve SHOWTIME’da yayımlanan “The Chris Isaak Show” dizisiyle televizyon ekranlarında da iz bırakan Isaak, aynı zamanda The X Factor Australia jüriliği ve The Chris Isaak Hour programıyla da dikkat çekti.
2024’te 35. yılını kutlayan “Heart Shaped World” albümü, sanatçının müzik kariyerindeki dönüm noktalarından biri olarak önemini koruyor. Özellikle “Wicked Game” ile büyük bir çıkış yakalayan Isaak, bu eşsiz parçasını İstanbul seyircisiyle de buluşturacak.
20 Haziran’da Harbiye sahnesinde gerçekleşecek bu özel konserde Chris Isaak, kariyerinin klasikleşmiş şarkılarını seslendirecek. Romantizmin, nostaljinin ve güçlü vokalin buluştuğu bu gece, yaz sezonunun kaçırılmaması gereken etkinliklerinden biri olmaya aday.