İstanbul’un yazla özdeşleşen güncel müzik festivali +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali, kadrosuna kattığı üç yeni isimle müzikseverleri daha da heyecanlandırıyor. AIR, Slowdive, French 79 gibi yıldızların sahne alacağı festivalde şimdi Gevende, Skinshape ve Lalalar da yer alacak. İki günlük müzik maratonu 28-29 Haziran’da Bonus Parkorman’da!
Gezgin Salon Sahnesi Genişliyor
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından +1’in katkılarıyla düzenlenen ve şehrin en sevilen açık hava müzik buluşmalarından biri haline gelen +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali, 28-29 Haziran tarihlerinde Bonus Parkorman’da gerçekleşecek programına yeni isimler ekleyerek sürprizlerine devam ediyor. Daha önce duyurulan ve büyük heyecan yaratan Fransız elektronik ikilisi AIR, shoegaze efsanesi Slowdive, elektronik müziğin sevilen ismi French 79, Kaliforniyalı ikili NEIL FRANCES ve İngiliz alternatif rock grubu King Hannah gibi isimlerin yanına, şimdi de hem yerli sahneden hem de uluslararası arenadan üç önemli isim katılıyor.
Yeni Eklenenler Kimler?
Festivalin ilk günü olan 28 Haziran Cumartesi programına iki yeni isim eklendi. Türkiye’nin deneysel ve progresif rock sahnesinin en özgün gruplarından Gevende, kendilerine has müzikleri ve sahne enerjileriyle festivalin ilk gününe farklı bir renk katacak. Aynı gün sahne alacak bir diğer isim ise William Dorey’nin tek kişilik müzik evreni Skinshape. Retro tınıları modern prodüksiyonlarla birleştiren, özellikle organik ve sakin sound’uyla tanınan Skinshape, dinleyicilere keyifli anlar yaşatacak.
Festivalin ikinci günü olan 29 Haziran Pazar programına ise enerjiyi daha da yükseltecek bir ekleme yapıldı: Lalalar. Saykodelik tınıları Anadolu motifleri ve elektronik beat’lerle birleştiren İstanbul çıkışlı üçlü, canlı performanslarıyla yarattıkları coşkulu atmosferle tanınıyor. Lalalar, festivalin kapanış gününde temposu yüksek bir performans sergileyecek.
Bu yeni eklemelerle birlikte +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali, farklı türlerden önemli isimleri bir araya getirerek yine unutulmaz bir müzik deneyimi vaat ediyor. Festival biletleri passo.com.tr, Passo mobil uygulaması ve Passo perakende satış noktalarından alınabilir. Yazın en güzel günlerinde müzikle dolu iki gün geçirmek isteyenler için program giderek daha da cazip hale geliyor!